Kameleon Concepts & Consultancy ontwikkelt en organiseert evenementen die daadwerkelijk verandering teweeg brengen in onze stad!

Amsterdam kampt met grote uitdagingen en is aan verandering onderhevig; Hoe verbinden we verschillende groepen bewoners met elkaar? Hoe gaan we gentrificatie tegen? Hoe krijgen we stad in een rap tempo Co2 neutraal en krijgen we onze bewoners mee?

Met onze evenementen maken wij het schil!
Wij verbinden, bieden podia aan uiteenlopende initiatieven en vertalen moeilijke vraagstukken naar luchtige evenementen. Door niet in problemen te denken maar in oplossingen en te kijken naar de omgeving staan we hand in hand met de stad en haar bewoners.

Mijn naam is Rosa van Gorcum, oprichtster van Kameleon Concepts & Consultancy. Als geboren en getogen Amsterdammer heb ik de stad in zowel positieve als negatieve richting zien veranderen. Met onze evenementen willen we op een creatieve en vrijblijvende manier de nieuwe en de oude Amsterdammer verbinden en samenhorigheid creëren naar een duurzame, klimaatneutrale & inclusieve stad.

Amsterdam staat klaar om door te groeien naar een Metropool en Kameleon Concepts & Consultancy neemt haar bewoners hierin mee!